O nama - Abi d.o.o.

Kroz dugi niz godina stručnog usavršavanja stvorili smo brz, povoljan i kvalitetan servis !

Abi d.o.o. je tvrtka osnovana 1992. godine, a prije toga poslovali smo kao obrt. Direktor tvrtke kao i ostali djelatnici imaju bogato dugogodišnje iskustvo u poslovima automehanike, autoelektrike i limarije. Godine 1995. postajemo ovlašteni serviseri za skutere i motocikle Piaggio grupacije. Dvije godine kasnije 1997. započinjemo prodaju istih kao ovlašteni prodavatelji. Kroz dugi niz godina stručnog usavršavanja stvorili smo brz, povoljan i kvalitetan servis za sva vozila Piaggio grupacije koja su se od početnih Piaggio, Vespa i Gilera skutera proširila na Apriliu, Derbi i Moto Guzzi skutere i motocikle.


Od 2013. godine smo ovlašteni serviseri za Mega tertetna vozila francuskog proizvođača Aixam Mega koji svoj uspjeh na tržištu vide u ponudi električnih vozila.

Od 2014. godine smo ovlašteni i za servisiranje komercijalnog programa Piaggovih vozila i teretnog programa i nadogradnji tvrtke Bucher.

U našem servisu radimo atomehaniku, dijagnostiku, autolelektriku i limariju za sva osobna i laka teretna vozila.

U salonu i trgovini očekuje Vas stručno osoblje koje će Vam savjetom pomoći pri kupnji skutera, rezervnih dijelova, guma ili dodatne opreme.

Nalazimo se u gradu Krku na adresi Miroslava Krleže 7, blizu Inine benzinske postaje na izlazu iz Grada prema Puntu.