Servis - Abi d.o.o.

Brz, povoljan i kvalitetan servis za sva vozila Piaggio grupacije.

Svakom klijentu pristupamo individualno stoga Vas molimo da nam se za sve upite i nejasnoće oko servisa, kvara ili bilo čega ostalog obratite mailom ili telefonom. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Rezervacijom termina za servis osigurati ćete si isporuku vozila u najkraćem mogućem roku – najčešće jedan radni dan osim ako se ne radi o nekom većem kvaru. Za vozila Piaggio grupacije osiguravamo originalne rezervne dijelove.


Stalna edukacija i usavršavanje naših servisera garantiraju Vam kvalitetan servis. Stručno i educirano osoblje, brz servis, kvalitetna oprema i originalni dijelovi učiniti će da Vas Vaš skuter još dugo služi kao prvoga dana.

Ukoliko niste u mogućnosti dovesti vozilo ili ono nije u voznom stanju možemo ga mi po dogovoru preuzeti. Za klijente sa susjednih otoka (Cres, Lošinj i Rab) preuzimamo vozila na trajektnom pristaništu Valbiska.

Po dogovoru vozila preuzimamo i na svim ostalim lokacijama u regiji. Također smo u mogućnosti tražene rezervne dijelove ili dodatnu opremu poslati Vam poštom na dogovorenu adresu.

U našem servisu nudimo Vam slijedeće usluge:

  • servis vozila
  • dijagnostika suvremenim uređajima
  • autoelektrika
  • montaža guma
  • ugradnja dodatne opreme