• PIAGGIO MP3 LT 300IE

Piaggio MP3 300IE

FLUIDNOST POKRETA I VRHUNSKA UDOBNOST

Vespa logo

Model MP3 koji je već sinonim za sigurnost i udobnost sada je tehnološki još napredniji i inovativniji

Opremljenost modela Piaggio MP3 Sport obilježavaju crne završne obrade, sjedala od dvostrukog materijala, boje sportskog ukusa i naplatci kotača dijamantne obrade, a namijenjena je onome tko - osim sigurnosti i udobnosti svojstvenih modelu MP3 - traži dinamičan i sportski stil za suočavanje sa zahtjevnijim prometom. 4-taktni motor 300 cm3 s 4 ventila i elektroničkim ubrizgavanjem, hlađen tekućinom, izručuje snagu od 23,1 KS pri 7.250 okretaja i maksimalni okretni moment od 24,3 Nm pri 6.250 okretaja.

Piaggio MP3 Business je najelegantnija i najekskluzivnija verzija obitelji MP3, s jednocilindarskim, 4-taktnim motorom 300 cm3, s 4 ventila i elektroničkim ubrizgavanjem, spremna pratiti vas na gradskim relacijama, kao i na putovanjima izvan grada. Namijenjen je onome tko traži umjerene i elegantne linije, a obilježavaju ga detalji kao što su kromirana zaštita ispuha, novo sjedalo smeđe boje obloženo dvostrukim materijalom, posvećena zrcala, sjajno sive završne obrade središnjeg tunela, upravljača i ručaka za putnika te specifična lepeza boja.

Završne obrade i boje predstavljaju profinjeni duh modela MP3 - idealnog sredstva za suočavanje s gradskim prometom. Sjedalo - najšire u kategoriji - proučavano je za maksimalnu udobnost i vozača i putnika koji može računati na mali naslon za leđa te na udobne izvlačive oslonce za noge. Zahvaljujući pneumatskom sustavu pomoći pri otvaranju, pristupa se prostoru s tepihom za zaštitu od udaraca i unutarnjim svjetlom, u koji se mogu smjestiti 2 integralne kacige. U drugom prostoru, iznad instrumentacije automobilskog tipa, nalazi se praktična utičnica USB. Svi MP3 modeli imaju ručnu kočnicu i elektronički sustav blokade kotrljanja, za parkiranje bez uporabe nožice.