• PIAGGIO MP3 LT 500IE

Piaggio MP3 500IE

VEĆA SIGURNOST I VIŠE TEHNOLOGIJE

Vespa logo

Piaggio MP3 500 je najelegantnija i najotmjenija verzija obitelji MP3

Ako se s prometom želite suočiti s borbenim duhom koji se ne može imitirati, tu je Piaggio MP3 Sport u svijetlo sivoj mat ili crnoj mat boji, sa završnim obradama u sjajnoj crnoj boji, naplatcima kotača dijamantne obrade i crnim sjedalom od dvostrukog materijala. Verziju »Sport« novog Piaggio MP3 500 obilježavaju posvećena lepeza boja, sjajno crna završna obrada raznih pojedinosti, sjedalo crne boje od dvostrukog materijala, naplatci kotača dijamantne obrade te retrovizori aerodinamičnijeg oblika.

Piaggio MP3 500 Business je najelegantnija i najotmjenija verzija obitelji MP3. Posvećena lepeza boja, savršena sinteza udobnosti i dizajna namijenjena onome tko želi najbolje. Iznova projektirano sjedalo daruje vozaču više prostora; veća udobnost za putnika zahvaljujući novim izvlačivim osloncima za noge. Najviša razina sigurnosti i prianjanja na cesti zajedno sa snagom i sjajnošću za najveći užitak u vožnji: to su pobjedonosne karakteristike novog Piaggio MP3 500.

Završne obrade i boje predstavljaju profinjeni duh modela MP3 - idealnog sredstva za suočavanje s gradskim prometom. Sjedalo - najšire u kategoriji - proučavano je za maksimalnu udobnost i vozača i putnika koji može računati na mali naslon za leđa te na udobne izvlačive oslonce za noge. Zahvaljujući pneumatskom sustavu pomoći pri otvaranju, pristupa se prostoru s tepihom za zaštitu od udaraca i unutarnjim svjetlom, u koji se mogu smjestiti 2 integralne kacige. U drugom prostoru, iznad instrumentacije automobilskog tipa, nalazi se praktična utičnica USB. Svi MP3 modeli imaju ručnu kočnicu i elektronički sustav blokade kotrljanja, za parkiranje bez uporabe nožice.