• PIAGGIO MEDLEY

Piaggio Medley

MAKSIMALNI UŽITAK U VOŽNJI

Vespa logo

Medley je savršeno rješenje za one koji se žele razlikovati u svakodnevnom prometu.

Medley je dostupan s novim agregatom od 125 cm³ s elektronskim ubrizgavanjem, hlađen tekućinom s Euro 4 normom. Opremljen je Start & Stop sustavom i dvokanalnim ABS sustavom. Nudi maksimum performansi, nisku potrošnju (47,5km/l po WMTC metodi mjerenja), mirni, tihi rad agregata i sigurnost.

Verzija S raspoloživa je s novim agregatom 125 cm³, četverotaktnim, četveroventilskim s elektronskim ubrizgavanjem koji zadovoljava Euro4 normu. Maksimalna snaga iznosi 12,2 KS pri 8.250 o/min, a maksimalni okretni moment 11,5 Nm pri 6.500 o/min. Svaki pojedini dio i tehničko rješenje pridonosi poboljšanju performansi te smanjenju porošnje (47,5km/l po WMTC metodi mjerenja) i emisije štetnih plinova.

Dostupan i s agregatom 150 cm³ s elektronskim ubrizgavanjem, četverotaktni, četveroventilski, Euro 4, Medley je idealan skuter za gradske relacije, ali sposoban svladati i promet na brzoj cesti. Sigurnost i upravljivost na najvišoj razini, u kombinaciji sa snagom i praktičnošću pružaju maksimum užitka u vožnji. Medley 150 u serijskoj opremi dolazi s dvokanalnim ABS-om i Start&Stop sustavom.

Piaggio Medley 150 S idealno je rješenje za suočavanje s gradskom gužvom na drugačiji način. Siguran, s dvokanalnim ABS-om u serijskoj opremi, s prostorom ispod sjedala u koji stanu dvije integralne kacige, pokretan novim i-get agregatom koji zadovoljava Euro 4 normu, opremljen Start&Stop sustavom, maksimalne snage 15 KS pri 7.750 o/min te niske potrošnje (45,9 km/l po WMTC metodi mjerenja).