• PIAGGIO ZIP 50 4T

Piaggio ZIP 50 4T

ZIP OMILJENI MALI SKUTERSa Zip-om vožnja gradom je lakša nego ikada.

Piaggio Zip 50 4T Euro 4 zadržava iste karakteristike dvotaktnih agregata kada je u pitanju estetika i funkcionalnost, ali može se pohvaliti i novim prednostima: naprednim ekološkim jednocilindričnim četverotaktnim agregatom s dva ventila koji ga čini odgovornim izborom kada su u pitanju ispušne emisije. Neizmijenjene karakteristike obuhvaćaju podesivo sjedalo s tri visine i prostran odjeljak ispod sjedala koji vrlo lako može smjestiti integralnu kacigu. Tu je i praktična kuka za vrećice ispod upravljača i odjeljak za rukavice koji se može zaključati, a koji se nalazi ispod upravljača za sigurnu pohranu dokumenata i malih predmeta. Nema izmjena šasije koja ima strukturu jednostruke kolijevke s visoko otpornim cjevastim čelikom u kombinaciji klasičnom prednjom teleskopskom vilicom i stražnjim hidrauličnim amortizerom spojenim na agregat. Sustav kočnica sastoji se od prednjeg diska od 175 mm i stražnje bubanj kočnice od 110 mm.

Podizanjem sjedala na modelu Piaggio Zip 50 4T Euro 4 otkriva se prostoran odjeljak u koji se može smjestiti integralna kaciga. Još jedna praktična karakteristika je odjeljak za rukavice na stražnjem dijelu štitnika koje se zaključava i koji, s potpunom sigurnošću, može poslužiti za pohranu mali predmeta.

Spoj funkcionalnosti i stila u modelu Piaggio Zip 50 4T Euro 4. Prednji dio je zapažen zbog svojih usjeka koji sadrže pokazivače smjera dok su se prednja svjetla smjestila na oplati upravljača koji također sadrži i analognu ploču s instrumentima. Odaberite između klasičnih boja: crne, bijele, plave i sive.

Jedna od ključnih prednosti modela Piaggio Zip 50 4T Euro 4 je podesivo sjedalo. S visinama od 750, 765 i 780 mm od tla do razine sjedala, ovaj model omogućava ugodnu vožnju za sve vozače, kao što nudi sigurno i jednostavno postavljanje stopala prilikom parkiranja ili zaustavljanja.


ZIP 50 4T

ZIP50 4T

  • snaga 2,3 kW
  • kapacitet spremnika goriva 6,6 litara
  • širina 680mm
  • dužina 1700mm
  • prednja i stražnja guma 100/80 10 - 120/ 70 10
  • visina sjedala 750mm - 765mm - 780mm